Kosár tartalma

A kosár üres

Termék kategóriák

ÁLLATELEDELEK, ALMOK ÉLELMISZERIPARI TERMÉKEK FRISS HÚSOK, ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK HÁZTARTÁSI- ÉS VEGYIÁRUK ITALÁRUK PIPERE ÉS KOZMETIKUMOK TELEFONKÁRTYA FELTÖLTÉS ÜNNEPI TERMÉKEK EGYÉB

Szállítás

A megrendelt termékek kiszállítását saját alkalmazottainkkal és gépjárműveinkkel végezzük. Munkatársaink és járműveink is rendelkeznek a szükséges ÁNTSZ dokumentumokkal, a termékekre vonatkozóan a HACCP élelmiszerbiztonsági előírásait maradéktalanul betartjuk. A megrendelt árut raktári készletről vagy megrendelés útján szerezzük be, de előfordulhat, hogy az adott terméket nem tudja szállítani a nagykereskedő vagy a gyártó, ekkor, ha a vásárló jelezte, hogy elfogad helyettesítő terméket, akkor telefonon értesítjük a készlethiányról és felajánljuk a termék lemondásának vagy helyettesítésének lehetőségét, nemleges helyettesíthetőség esetén az adott tételt töröljük a megrendelésből.

A megrendelt áru átadása -kivéve, ha a vevő ettől eltekint- a rendelési értesítő, illetve a kiállított számla alapján tételesen történik. Ha a vásárló által megadott időintervallumban, a megadott kiszállítási címen sem a vásárló, sem megbízottja nem veszi át a megrendelt termékeket, akkor a kiszállítási költséget minden esetben kiszámlázzuk a vásárlónak.

A kiszállítás díja Debrecenben 790 Ft (20.000 forintot meghaladó rendelés estén nem számlázzuk ki), a külterületekre pedig 110 Ft/km (telephelyünktől a pontos szállítási címig számítandó), ez nemigen haladja meg a sajátkezű bevásárlás költségeit.

 
0

Jelenleg 0 termék van a kosárban